foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

Uitvalschermen

uitvalscherm 1Met een uitvalscherm kunt u ook binnenshuis genieten van zonnig weer. Deze zonwering met variabele uitvalshoek zorgt niet alleen voor een verfraaiing van w woning, maar schept vooral binnen een aangenaam klimaat. In situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm te lopen of te zitten, biedt een uitvalscherm een praktische en esthetische oplossing. U kunt een keuze maken uit verschillende type uitvalschermen, armen en overige opties. Met de kleur van het doek geeft u het geheel een persoonlijk tintje.

Uitvalschermen zijn een ideale oplossing in situaties waarbij het niet nodig is om onder het scherm door te lopen of te zitten. De armen van deze schermen worden op de muur gemonteerd.

Voor dit scherm zijn verschillende type armen beschikbaar:

♦ vaste armen
♦ windvaste armen
♦ extra windvaste armen met gasveren
♦ stormvaste armen
♦ glijarmen
♦ glijval armen

Ook bij dit scherm kunt U bij kiezen uit een semi-cassette of een volledig cassette uitvoering. Het voordeel van een volledige cassette uitvoering is dat het doek volledig opgeborgen zit in de cassette en dus goed beschermd is tegen schadelijke weersinvloeden, vogels en insecten. Deze schermen zijn verkrijgbaar in blank geanodiseerd aluminium, wit of creme gepoedercoat en naar wens in elke andere kleur.

Het bedienen kunt U op vele manieren doen. Handmatig met een slingerstang, staaldraadwindwerk of een band met opwinder. Of u kunt ook u zelf verwennen met een electrische bediening met wandschakelaar eventueel met afstandbediening.
Bent u veel van huis, maar wilt u toch het scherm uit laten hangen. Denk U er dan eens over om een zonwind automaat aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat uw scherm geheel automatisch bij zon of te harde wind, op of neer gestuurd wordt.
Een hele zorg minder!

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook