foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

markiezen2MEBRA heeft markiezen in de meest opvallende kleuren en dessigns.

De motieven om tot aankoop van een markies over te gaan zijn per keer verschillend. En goede zonwering draagt bij tot een aangenamere atmosfeer in elke woning. En zeg nu zelf een markies aan de gevel geeft toch een extra dimensie aan de woning. Een markies frame kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn talloze variaties mogelijk. Rond, bol, hol, recht, ovaal. MEBRA  werkt uw ontwerp feilloos uit en plaatst ze perfect

 


MARKIEZEN STANDAARD HOUT

Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Markiezen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium.

Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

 

Techniek:
Markies standaard model uitgevoerd in hout.

Markiesframe en ombouw zonder meerprijs leverbaar in wit (RAL 9010) of crème-wit (RAL 9001)
Zowel ombouw als frame hebben 1 laag grondverf en 2 lagen aflak.

markies-aluAluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling welke die van traditionele houten markiezen benadert. De verbindingsstukken tussen het frame zijn van gegoten metaal en het frame en ombouw van aluminium. Alle metalen delen worden gepoedercoat.

Het frame en de ombouw van aluminium markiezen zijn in diverse RAL kleuren leverbaar.

Markiezen zijn leverbaar met handbediening d.m.v. een nylon optrekkoord (5 mm) met koordkikker of electrisch d.m.v. een Somfy buismotor met optrekkoorden bovenlangs.


Doeken

De doeken zijn van 100% acryl geweven en hebben een gewicht van 310 gr. per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuilafstotend en bestand tegen weersinvloeden. U heeft een keuze uit meer dan 200 uni- en streepdessins.

 

Terug omhoog

 

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook