foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

markiezenprojectenMEBRA zonwering is een dynamisch bedrijf opgericht in 1990. Wij verkopen en monteren een groot aantal produkten op het gebied van binnen en buitenzonwering. Wij beschikken over een ruime know/how en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Ook voor projectmatige zonwering en raamdecoraties bent u bij ons op het juiste adres.

MEBRA is leverancier en installateur van alle mogelijke binnen/buitenzonwering en rolluiken. Alle producten worden op maat gemaakt en alle mogelijke onderdelen zijn onmiddellijk leverbaar. Onze onderneming behandelt elke bestelling van begin tot einde. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Zowel de verkoop, levering, plaatsing als dienst na verkoop gebeuren in eigen beheer. Op deze manier weet MEBRA zich te onderscheiden van de andere spelers actief op de zonwering-en rolluikenmarkt. Op onze website bieden we advies en informatie aan die zowel voor particulieren als professionelen zijn bestemd. Wij voegen regelmatig tips en artikels toe van bedrijven die actief zijn in deze sector. Wij hopen u aan de hand van de informatie en het beeldmateriaal op deze website een idee te geven van wat u kan verwachten als u van plan bent via MEBRA zonwering te laten plaatsen.

 

Terug omhoog

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook