foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

Terrasschermen, ook wel knikarmschermen genoemd, zijn speciaal ontworpen voor toepassing boven een terras. De speciale armconstructie zorgt voor een terrasoverkapping waarbij u volledige bewegingsvrijheid op uw terras heeft.knikarmscherm 
Uw terras is de perfecte plaats om te vertoeven tussen woning en tuin; dankzij de knikarmschermen geniet u er nog meer van. U zit er heerlijk koel met uw frisse drank, ook al brandt de zon elders op volle zomerkracht. Als het later op de avond toch wat frisser wordt, houdt het scherm de nog aanwezige warmte langer vast.


De afmetingen van de schermen gaan tot een uitval van 3,5 m en een breedte van 7 m (schermen koppelen kan zelfs tot 12 m). Alle onderdelen van elk scherm zijn berekend op een zeer lange levensduur. U bedient de schermen handmatig (met een stang) of met een geïntegreerde electrische motor. Met een electronische bediening treedt u zelfs het domein van de domotica binnen: gegroepeerde bediening, wind-/zonautomaten.


Een paar modellen:

Type 78/110 De 78/110 is ons instapmodel. Een kwalitatief uitstekend scherm tegen een zeer concurrerende prijs. Wordt exact voor u op maat gemaakt zonder meerprijs.
Picca Semi Cassette  De Picca is de nieuwe semi-cassette onder de terras-schermen.  Een sterk ontwerp tegen een aantrekkelijke prijs.
Balero Gesloten cassette met afgeronde vormen. Sluit naadloos aan op iedere gevel.
Ibiza plus 

Gesloten cassette welke aan praktisch iedere gevel gemonteerd kan worden.kastkleuren in creme -

antraciet en lichtgrijs.

Moda 3-buis cassette van absolute topkwaliteit. Maximale breedte van 12 mtr met een uitval van 3.5 mtr.

Enkele kleurmodellen

knikarmmodel

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook