foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoemers buiten. Tijd om ongestoord te genieten van een schitterende zomer!

De plisséhordeur is de topper onder de hordeuren. Het onderscheidende kenmerk van deze deur is dat het gaas niet oprolt, maar opvouwt, waardoor een plissé-effect ontstaat. Het gaas is daardoor beter zichtbaar. Bovendien heeft de deur een decoratieve uitstraling en geeft het een extra dimensie aan het interieur. De cassette van de plisséhordeur is makkelijk en snel uitneembaar. In de winter kan hij dus opgeborgen worden en reiniging is daardoor eenvoudig. Door de zeer lage drempel is deze deur kind- en rolstoelvriendelijk.


De in de treklijst geïntegreerde borstel zorgt ervoor, dat de deur goed en geruisloos sluit. Ook maakt deze constructie het mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten, bijvoorbeeld bij dubbele tuindeuren of een brede schuifpui. Het geplisseerde gaas is veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Zo zullen "ongelukjes" minder vaak voorkomen en mocht er toch een kind, kat of hond met het gaas in aanraking komen, dan is de oneffenheid gemakkelijk te herstellen. Het gaas neemt steeds weer de oorspronkelijke vorm aan. De plisséhordeur is zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Desgewenst kan de deur weer gemakkelijk uit de geleider worden genomen voor reiniging of winteropslag. Voor het reinigen van het gaas is niet meer nodig dan wat water en een zachte borstel.


Schakelmechanisme
Door het schakelmechanisme kan de treklijst in elke gewenste stand blijven staan. Een klik- of magneetsluiting is niet meer nodig en ook het hinderlijke terugschieten zoals dat bij sommige rolhordeuren kan gebeuren, behoort tot het verleden.

Enkele voorbeelden

horren1

horren6

horren3

horren4horren5horren2

 

Mocht u geinteresseerd zijn in een terrasoverkapping/veranda, dan komen wij geheel vrijblijvend een technisch advies en een offerte uitbrengen.

Klik hier voor een afspraak of advies

 

Terug omhoog

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook