foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


06 53 75 88 77

Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

Zonwering 

buitenzonweringVolle zomer, gezellig in de veranda, een fris glaasje citroenwater in de hand, een boeiend tijdschrift erbij en lekker luieren... klinkt ronduit zalig niet? Zonder extra beschutting kan het echter al snel onaangenaam heet worden in uw glazen paradijs. Het gebruik van kwaliteitsvolle zonwering kan hierbij uitkomst bieden. Tijdens de zomermaanden is het raadzaam om de warmte buiten te houden door bijvoorbeeld screens te plaatsen op uw ramen. Hierdoor warmt het glas niet op en blijft het binnen een stuk koeler. Dit bespaart u veel energie omdat de ruimte achteraf niet moet worden gekoeld.

Overal en altijd beschut
Wilt u overdag bescherming tegen de zon in uw veranda of wordt het binnen vaak drukkend warm op hete zomerdagen? Verandazonwering, terrasschermen of knikarmschermen voor boven uw terras, rolluiken, sfeervolle en authentieke markiezen met zijkappen, screens of uitvalschermen om uw ramen koel te houden... er bestaat geschikte zonwering voor elke behoefte en omgeving. Bovendien is het gamma aan kleuren en stoffen waaruit u kunt kiezen enorm uitgebreid. U vindt dus gegarandeerd een oplossing die bij u past.

Beter dan airconditioning
Zonwering is zelfs doeltreffender dan airconditioning. Het werkt echter ook in de andere richting. De beschutte ruimte koelt 's avonds wanneer het kouder is minder snel af. Hierdoor kunt u ook later op de avond nog genieten van een lekker slaapmutsje op uw terras!

Zonnige vooruitzichten
Met de zomer in zicht hoopt u natuurlijk uw veranda of terras optimaal te kunnen gebruiken. Vergeet hierbij zeker niet te denken aan zonwering als beschutting voor de echt hete dagen. Hierdoor blijft het binnen lekker koel en kunt u ook gezellig buiten genieten van het mooie weer zonder risico's. Verder kunt u de airconditioning gerust wat lager zetten en bespaart u hiermee energie. Laat de zon dus maar schijnen, u bent optimaal beschermd!

Aanbieding

horren1Houd insecten binnen en buiten

Op zoek naar een insectenwerend horsysteem voor ramen of deuren? UNILUX  horren zorgen voor voldoende ventilatie. Frisse lucht binnen en zomerzoeme...

 

facebook